Фото: Facebook Ярини Ар'євої

Депутатка Київради, яку підозрюють у ДТП під наркотиками, склала повноваження

Депутатка Київради Ярина Ар’єва вирішила скласти повноваження депутата. Її підозрюють у вчиненні ДТП у стані наркотичного сп’яніння з тяжкими наслідками

Про це Ярина Ар'єва написала у Facebook. 

За словами Ар'євої, вона сама "ухвалила рішення скласти мандат депутата Київради і вже заяву". Також не визнає обвинувачення в перебуванні у стані наркотичного спʼяніння і каже, що доводитиме це в суді, "як звичайна громадянка". 

"Виконувати свої обовʼязки за цих умов неможливо — суд погіршив запобіжний захід, незважаючи на те, що я жодного разу не порушила попереднього запобіжного заходу. З потерпілою, яка зараз перебуває за межами України, підписаний договір про повне відшкодування. Півроку тому, коли під час блекауту стався цей нещасний випадок, я робила все можливе для допомоги цій жінці. Мені від початку дуже шкода, що я завдала людині ушкоджень"— йдеться в повідомленні.

Вона також запевнила, що "не збирається втікати від відповідальності".

Ярина Ар'єва складає повноваження депутата Київради

Фото: Facebook Ярини Ар'євої

Нагадаємо, 23 травня Київська міська прокуратура повідомила про підозру громадянці України, депутату Київської міської ради, у вчиненні ДТП з тяжкими наслідками у стані наркотичного сп’янінняДорожня пригода сталася ще 27 листопада 2022 року в Києві.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Політика, 20.06.2023 12:46