Фото: Pixabay

Дощі не відступають: які регіони у четвер накриють зливи

У четвер, 18 квітня, погода в Україні буде хмарною та дощовою. Зливи прогнозуються майже у всіх областях.

Про це повідомив Укргідрометцентр.

"В Україні, крім південно-східної частини, помірні дощі, на Вінниччині, Київщині та Чернігівщині, вдень і на Житомирщині та Черкащині значні дощі, в центральних та Харківській областях подекуди грози", — наголосили синоптики.

Вітер переважно північний (на півдні та сході країни південно-східний), 7-12 м/с. Вдень в Карпатах і більшості центральних та східних областей місцями ймовірні пориви до 15-20 м/с.

Температура вночі у західних, північних, Вінницькій та Черкаській областях коливатиметься в межах +3...+8°C, а вдень становитиме +7...+12°C. На решті території вночі стовпчики термометрів показуватимуть +9...+14°C, а вдень +14...+19°C. На південному сході та Сході країни прогріє до +22...+27°. В Карпатах можливий мокрий сніг. Температура вночі буде від +2°C до -3°C, а вдень становитиме 0...+5°C.

У Києві та області також очікують дощі. Температура на Київщині вночі коливатиметься в межах +3...+8°C, а вдень +7..12°C. У столиці вночі стовпчики термометрів вночі показуватимуть +5...+7°C, а вдень прогріє до +9°C.

Нагадаємо, що у п'ятницю, 12 квітня, температура повітря у Києві за одну добу побила одразу три рекорди. Стовпчики термометра досягли позначки у +26,0°С, що на 1,9°С вище попереднього рекордного показника 1973 року.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 17.04.2024 15:51