Олександр Усик і Тайсон Ф'юрі. Скрін з відео

Екс-чемпіон світу дав "рецепт перемоги" Ф'юрі на реванш з Усиком

Британському боксеру Тайсону Ф'юрі потрібно захопити ініціативу у реванші з Олександром Усиком вже з перших раундів. У такому випадку в нього є шанси на перемогу в чемпіонському бою.

Таку заяву зробив колишній чемпіон світу Насім Хамед у коментарі Youtube-каналу Seconds Out. Хамед, зокрема поділився думками про реванш абсолютного чемпіона у надважкій вазі Олександра Усика з екс-чемпіоном Тайсоном Ф’юрі.

"Він повинен виходити, тримати його на джебі й контролювати бій в центрі рингу. Він повинен бити його аперкотами, якими він бив його, і він повинен бити його сильно і подбати про те, щоб завдати йому болю в перших раундах, і тоді він переможе", — заявив він.

Варто зазначити, що реванш Олександра Усика проти Тайсона Ф’юрі має відбутися 21 грудня.

Зауважимо, у ніч на 19 травня у Саудівській Аравії завершився поєдинок за звання абсолютного чемпіона світу з боксу у надважкій вазі між Олександром Усиком та Тайсоном Ф'юрі. Українець переміг британця розділеним рішенням суддів. Відтак, Олександр Усик захистив свої пояси WBA, WBO, IBF, IBO та виборов WBC, яким володів британець.

Раніше повідомлялось, що український боксер Олександр Усик у бою з британцем Тайсоном Ф'юрі отримав травму, через яку реванш довелося перенести.

Нагадаємо, 20 травня колишній чемпіон світу у надважкій вазі Тайсон Ф'юрі проаналізував причини своєї поразки українському боксеру Олександру Усику. За його словами, винними у поразці треба вважати його команду. Британський боксер пояснив, що всі у його кутку були впевненими, що він перемагає за очками перед 12 раундом, тому Тайсон не спробував ризикнути, аби завершити бій достроково.

Також стало відомо, що абсолютний чемпіон світу у надважкій вазі Олександр Усик не планує завершувати професійну кар'єру найближчим часом. До цього конкретних розмов на цю тему у команді українця ніколи не підіймалися.

Своєю чергою український боксер Олександр Усик, який перебував у статусі абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі, віддав титул IBF для поєдинку Ентоні Джошуа — Даніель Дюбуа. Бій має відбутися 21 вересня.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 02.07.2024 12:41