Фанат «Ігор престолів» отримав довічне ув'язнення за вбивство сусіда мечем

11 ЛИСТОПАДА 2018 18:05

Британець Дуглас Пламптон отримав довічний термін за вбивство свого сусіда. Йен Меддокс, якому Пламптон продавав наркотики, був убитий стилізованим церемоніальним мечем.

Як зазначає видання Daily Mail, меч, зроблений з кухонного ножа, Пламптон отримав в подарунок саме від Меддокса, який хотів, щоб початківець письменник Пламптон надихнувся на створення власного роману. Меддокс був убитий в свій 32-й день народження.

Причиною конфлікту став борг Меддокса, який набував наркотики у Пламптона. Останній, бажаючи отримати свої гроші, в гніві розбив фари на автомобілі свого сусіда. Меддокс не залишив цю витівку без уваги і прийшов додому до свого сусіда, щоб обговорити ситуацію. Розмови, однак, не вийшло: Пламптон зарізав Меддокса церемоніальним мечем. Після вбивства злочинець подзвонив в екстрені служби і заявив: «Якщо він помре, то це його проблеми».

Суд засудив Пламптона до довічного ув'язнення. Варто відзначити, що він заявив, що не розкаюється в скоєному.

«Гра престолів» - популярний серіал в жанрі «фентезі», перші епізоди якого вийшли на екрани в 2011 році. На початку 2019 року очікується вихід восьмого сезону саги, який повинен поставити крапку в історії цього серіалу.

Суспільство, 11.11.2018 18:05