Скріншот з відео

Французькі журналісти "засвітилися" на позиціях російських окупантів: подробиці скандалу

Журналісти французького телеканалу TF1 зробили репортаж з позицій російських військових на тимчасово окупованій території України. У репортажі можна побачити кадри дороги до російських позицій, а також відео зсередини бліндажів.

Трихвилинний сюжет з'явився на YouTube-каналі 15 червня. За цей час його переглянули вже понад 135 тисяч людей.

Французькі журналісти взяли короткі коментарі від російських окупантів про зброю, яку вони застосовують проти українських військових. У тексті сюжету не згадується, хто є агресором у війні, а натомість говориться про те, що росіяни довго готувалися до контрнаступу ЗСУ і очікують на нього.

Це не вперше журналісти французького телеканалу TF1 потрапляють у схожий скандал. У лютому минулого року вони потрапили на Донбас, перетнувши російський кордон. Знімальна група записала інтерв'ю з ватажком терористичної організації "ДНР" Денисом Пушиліним. 

Нагадаємо, речник президента Південно-Африканської Республіки Вінсент Магвенья заявив, що їхня делегація нібито не чула ні сирен, ні вибухів у Києві під час свого візиту. Сам очільник ПАР Сиріл Рамафоса пізніше підтвердив, що звуки вибухів у столиці все ж були.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Війна, 17.06.2023 16:42