Футболістові «Барселони» загрожує 12,5 років позбавлення волі

15 ЖОВТНЯ 2018 20:55

Турецька прокуратура пред'явила звинувачення за чотирма статтями півзахиснику турецького футбольного клубу «Істанбул ББ» Арде Турану, права на якого належать іспанському клубу «Барселона». Футболіст звинувачується в сексуальному домаганні, незаконному носінні вогнепальної зброї, нанесенні травм і загрози життю.

Події відбувалися в одному з нічних клубів Стамбулу. Півзахисник збірної Туреччини почав чіплятися до дружини турецького співака Берк Шахіна, який також знаходився в цьому клубі. В ході зав'язалася між Тураном і Шахіном бійка футболіст зламав співакові ніс. Шахін був госпіталізований, йому була зроблена операція.

Арда Туран, в свою чергу, приїхав в лікарню, в яку був доставлений Шахін. Потрапивши в палату до співака, футболіст дав йому пістолет, після чого запропонував «застрелити його», пославшись на те, що Туран «не знав, що це дружина Шахіна». Шахін відмовився виконувати прохання Турана, повідомляє портал CNN Türk.

Це вже не перший подібний випадок, в якому замішаний Арда Туран. Влітку 2017 роки перед грою збірної Туреччини з футболу з командою Косово він напав на журналіста, після чого був тимчасово відсторонений від матчів за збірну. Проте, з 2017 року Турана більше не викликали в збірну. У травні цього року Туран напав на суддю в ході одного з матчів чемпіонату Туреччини з футболу, після чого отримав 16-матчеву дискваліфікацію.

Спорт, 15.10.2018 20:55