Фото: Instagram Коваленка

Гол-красень на останніх секундах: український футболіст забив переможний м'яч у ворота "Наполі" (відео)

Український футболіст Віктор Коваленко приніс перемогу "Емполі" в матчі 12-го туру чемпіонату Італії з "Наполі". Поєдинок завершився з рахунком 0:1.

Наш земляк вийшов на поле на 71-й хвилині матчу і в компенсований час забив переможний гол у ворота неаполітанців. 

Як Коваленко забивав "Наполі"

Віктор Коваленко отримав м'яч у штрафному майданчику, швидко зорієнтувався та без проблем відправив шкіряного під ліву стійку. Він пробив у дотик у верхній дальній кут, що стало несподіванкою для голкіпера "Наполі".

Варто відзначити, що це перша результативна дія Віктора в поточному сезоні. Переможний гол Коваленка допоміг "Емполі" покинути зону вильоту Серії А.

Нагадаємо, 11 листопада український захисник "Арсеналу" Олександр Зінченко відзначився забитим м'ячем у ворота "Бернлі". Матч англійської Прем'єр-ліги завершився впевненою перемогою господарів з рахунком 3:1.

Також українська зв'язка "Жирони" Віктора Циганкова та Артема Довбика знову прекрасно себе зарекомендували у матчі іспанської Ла Ліги. Цього разу гості зрівняли рахунок у поєдинку з "Райо Вальєкано" завдяки результативним діям гравців збірної України. Поєдинок завершився вольовою перемогою "Жирони" з рахунком 1:2.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 12.11.2023 16:08