Фото: Twitter "Жирони"

Циганков асистував, а Довбик забив: український дует у Ла Лізі знову спрацював (відео)

Українська зв'язка "Жирони" Віктора Циганкова та Артема Довбика знову прекрасно себе зарекомендували у матчі іспанської Ла Ліги. Цього разу гості зрівняли рахунок у поєдинку з "Райо Вальєкано" завдяки результативним діям гравців збірної України.

Нападник "Жирони" Артем Довбик відзначився голом в матчі 13-го туру Ла Ліги. Асистував йому Віктор Циганков. Завдяки ефективним діям українського дуету "Жирона" зрівняла рахунок на 42-й хвилині зустрічі.

Для Артема це сьомий гол у 14 матчах за іспанську команду, також в його активі п'ять гольових передач. Для Циганкова це восьма гольова передача у 31 грі за жирондинців, також на його рахунку п'ять забитих м'ячів.

Нагадаємо, 1 листопада, відбувся матч 1/64 фіналу Кубка Іспанії, в якому "Жирона" перемогла на виїзді "Сан-Роке". Поєдинок завершився з рахунком 1:2, а український нападник Артем Довбик відзначився курйозним асистом.

Раніше головний тренер збірної України Сергій Ребров оголосив склад команди, яка візьме участь у підготовчому зборі до кваліфікаційного матчу Євро-2024 проти Італії. Він відбудеться 20 листопада в німецькому Леверкузені.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 11.11.2023 16:35