Фото: Twitter "Жирони"

Футболіст Довбик відзначився курйозним асистом у матчі "Жирони" в Кубку Іспанії (відео)

У середу, 1 листопада, відбувся матч 1/64 фіналу Кубка Іспанії, в якому "Жирона" перемогла на виїзді "Сан-Роке". Поєдинок завершився з рахунком 1:2, а український нападник Артем Довбик відзначився курйозним асистом.

У складі "Жирони" забитими м'ячами відзначились Валері Фернандес (48 хвилина) та Савіньйо Морейра (90+8 хвилина). Саме Морейра забив після гольової передачі нападника команди Артема Довбика.

Як Довбик віддавав гольовий пас

Курйозності гольовій передачі додає той факт, що наш земляк ледве торкнувся до м'яча ще у центрі поля, а Морейра протягнув круглого через половину поля та забив переможний гол. Тепер на рахунку Артема Довбика п'ять голів та три результативні передачі у 12 матчах.

Нагадаємо, форвард збірної України та іспанської "Жирони" Артем Довбик відзначився двома голами у матчі чемпіонату Іспанії проти "Альмерії" (5:2). Його команда здобула вольову перемогу в зустрічі.

Раніше національна збірна України з футболу перемогла команду Мальти (1:3). Підопічні Сергій Реброва здобули важливі три очки у виїзному матчі відбору. Нашій збірній вдалось відігратись, програючи по ходу матчу з рахунком 0:1. Ще у першому таймі гол у власні ворота забив захисник суперників, а згодом вивів Україну вперед Артем Довбик — він реалізував 11-метровий удар. У другому таймі гол-красень забив Михайло Мудрик.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 01.11.2023 17:01