Фото: Twitter "Жирони"

Перемога з хокейним рахунком: Довбик вистрілив дублем у матчі за "Жирону" (відео)

Форвард збірної України та іспанської "Жирони" Артем Довбик відзначився двома голами у матчі чемпіонату Іспанії проти "Альмерії" (5:2). Його команда здобула вольову перемогу в зустрічі.

Голи нашого земляка дозволили команді зрівняти рахунок та вийти вперед. Таким чином на рахунку Довбика п'ять голів та дві результативні передачі у перших 10 матчах за нову команду. У середньому гравець робить результативну дію приблизно кожні 70 хвилин.

Довбик — найкращий гравець матчу

Артем Довбик став найкращим футболістом поєдинку за версією WhoScored. Він отримав оцінку 8,4. За 67 хвилин на полі українець награв на 0,25 xG (показник очікуваних голів), завдав три удари по воротах (два в площину та один заблокований), зробив 11 дотиків до м’яча, віддав п'ять точних передач з п'яти (100%) та виграв одну верхову боротьбу з двох.

Нагадаємо, атакувальний півзахисник "Челсі" Михайло Мудрик відзначився голом у матчі проти "Арсеналу" (2:2) у рамках дев'ятого туру англійської Прем'єр-ліги. Також в активі українця зароблений 11-метровий удар.

Раніше національна збірна України з футболу перемогла команду Мальти (1:3). Підопічні Сергій Реброва здобули важливі три очки у виїзному матчі відбору. Нашій збірній вдалось відігратись, програючи по ходу матчу з рахунком 0:1. Ще у першому таймі гол у власні ворота забив захисник суперників, а згодом вивів Україну вперед Артем Довбик — він реалізував 11-метровий удар. У другому таймі гол-красень забив Михайло Мудрик.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 23.10.2023 07:01