ГПУ: Посадовець з регіонального керівництва Держенергонагляду попався на хабарі

09 ЛИСТОПАДА 2017 10:50

Військовою прокуратурою Херсонського гарнізону під час одержання неправомірної вигоди затримано заступника начальника інспекції в Миколаївській області, інформує TrueUA.

На сайті ГПУ зазначається, що військовою прокуратурою Херсонського гарнізону Південного регіону України 08.11.2017 спільно зі співробітниками відділу боротьби з організованою злочинністю та корупцією Управління СБУ в Миколаївській області під час одержання неправомірної вигоди викрито заступника начальника інспекції – начальника відділу енергетичного нагляду інспекції Держенергонагляду в Миколаївській області.

«Вказаний посадовець вимагав та одержав від громадянина неправомірну вигоду в сумі 30 тис грн за сприяння у вирішенні питання щодо перегляду комісією Публічного акціонерного товариства «Миколаївобленерго» технічних умов підключення зернового елеватору приватного товариства до постачальника електроенергії та суттєве зменшення суми витрат на енергопостачання. Безпосередньо під час передачі обумовленої суми хабара посадовця затримано в порядку ст. 208 КПК України», – йдеться у повідомлені ГПУ.

Події, 09.11.2017 10:50