Фото: сайт "Миная"

Гравці українського клубу відлупцювали в Туреччині футболістів російського "Шинника"

Між футболістами українського клубу "Минай" та російським ФК "Шинник" стався конфлікт у турецькому готелі Royal Seginus. Причиною бійки стало хамське відношення російського футболіста до персоналу готелю.

Про це повідомив український журналіст Роман Бебех.

Він запевняє, що конфлікт стався через побутову ситуацію.

"Один з українських футболістів зробив зауваження росіянину, який некоректно поводив себе стосовно персоналу готелю. Росіянин був напідпитку і відверто хамив. Він не став просити вибачення і його просто прибив футболіст "Миная", — йдеться у дописі Бебеха.

Також Роман Бебех повідомив, що згодом гравець "Шинника" привів одноклубників розбиратись до представників "Миная".

"Ця розмова знову ж призвела до бійки. Перемога "Миная"! Бійка відбувалась під музику "Допоможе ЗСУ!" Вранці в готелі на обличчях росіян видно сліди вчорашнього бою", — написав журналіст.

Водночас російське видання Baza повідомило, що причиною бійки став конфлікт на тлі війні в Україні.

За наявною інформацією, гравці українського клубу спитали у росіян, що чому вони не протестують проти влади та не виходять на площі, а потім побили одного з них в ліфті. Видання пише, що українці нібито спитали у нього, чи говорить він російською, а потім почали бити. Після цього, як стверджується, почалась масова бійка між гравцями команд.

Також зазначається, що було викликано поліцію, однак поліціянти не затримували нікого з учасників бійки та не оформлювали документи з цього приводу. В результаті бійки постраждали чотири гравці російського "Шинника", у них можливі переломи.

Нагадаємо, Українська асоціація футболу випустила сувенірний календар УАФ без Закарпатської області. Організація пояснила, що у помилці винен дизайнер календаря.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 14.02.2023 10:55