Тайсон Ф'юрі й Олександр Усик. Фото: Getty Images / Global Images Ukraine

Хто вийде в ринг з переможцем бою Усик — Ф'юрі: заява промоутера

Переможець бою Ентоні Джошуа — Френсіс Нганну зустрінеться з тріумфатором пари Олександр Усик — Тайсон Ф'юрі. Британець Джошуа має хороші позиції в IBF для боротьби за титул чемпіона світу.

Про це повідомляє talkSPORT.

За даними джерела, поразка Джошуа проти Нганну стала б катастрофою для його кар'єри та звела б нанівець усю важку роботу, яку він зробив за останній рік, щоб повернутися до вищої таблиці престижного дивізіону.

Ентоні має хороші позиції в IBF для боротьби за титул чемпіона світу проти Філіпа Хрговича, якщо його звільнить переможець із чотирма поясами на користь матчу-реваншу, як і очікувалося. Схоже, це найімовірніший шлях для Джошуа, щоб забезпечити бій проти переможця бою Ф'юрі проти Усика, але, можливо, йому навіть не доведеться йти на такий ризик.

За словами Хірна, Туркі Алалших, голова Головного управління індустрії розваг Саудівської Аравії, планує бій між переможцем майбутнього бою Джошуа та Нганну проти того, хто вийде переможцем із бою за абсолютного чемпіона світу Ф'юрі та Усика.

"Його Ясновельможність сказав, що переможець цього бою зустрінеться з переможцем бою Ф'юрі — Усик", — сказав Хірн у програмі "Година ММА" у понеділок увечері.

Він також підкреслив, що "для нас це шанс мрії, тому що ми так довго до нього прагнули".

"Ей Джей збирається перемогти Френсіса Нганну, а потім він переможе тріумфатора бою Ф'юрі — Усик і стане абсолютним чемпіоном світу у важкій вазі", — впевнений Едді Хірн.

Бій Усик — Ф'юрі перенесено

Варто зазначити, що бій Усика та Ф’юрі мав відбутися 17 лютого, але через розсічення британця його відклали. Згодом з'явилась офіційна заява організаторів, що поєдинок між українським та британським боксером пройде 18 травня в Ер-Ріяді.

Раніше Ф'юрі зробив офіційну заяву щодо травми. Він попросив вибачення у всіх причетних до організації бою і вболівальників, а також пообіцяв працювати над якомога швидшим поверненням у ринг.

Команда Усика стримано відреагувала на травму суперника. Оточення українця припустило екстрену організацію титульного бою для свого клієнта. Найімовірнішим опонентом на той час розглядався обов'язковий претендент на пояс IBF Філіп Хрговіч із Хорватії.

Своєю чергою хорватський супертяж Агрон Смакічі відреагував на інцидент, який стався під час спарингу з чемпіоном WBC Тайсоном Ф’юрі, в якому британець отримав розсічення. Він запевняє, що удар був у межах правил.

Нагадаємо, що 1 лютого в мережі з’явилося промо-відео до бою за звання абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі між Олександром Усиком та Тайсоном Ф’юрі. У ролику українець і британець постають в образі героїв вестерну, гладіаторів, піратів і анімаційних героїв.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 28.02.2024 18:09