Фото: Instagram Олександра Усика

Промоутер назвав можливого суперника Усика після бою з Дюбуа

Український боксер Олександр Усик вже у грудні 2023 року може вийти в ринг з хорватським бійцем Філіпом Хрговичем. Це станеться у разі відмови Тайсона Ф'юрі від бою з українським супертяжем.

Про це повідомив промоутер Едді Хірн, пише Ring Polska.

Він розповів про організацію вечора боксу в Саудівській Аравії у грудні.

"Сьогодні-завтра у нас запланований телеміст з інвесторами із Саудівської Аравії. На ньому будуть навіть представники Вайлдера, очікую, що під час цієї зустрічі ми остаточно закриємо усі питання. Те, що відбувається навколо бою Усик — Ф’юрі ніяк не вплине на наші плани", — сказав Хірн.

Промоутер наголосив, що організатори вже домовилися, що бій Джошуа — Вайлдер відбудеться у будь-якому випадку. 

"Якщо Ф'юрі відмовиться від поєдинку з Усиком, тоді Олександр боксуватиме зі своїм обов'язковим претендентом на титул IBF Філіпом Хрговичем на цьому ж вечорі боксу", — заявив Хірн.

Своєю чергою промоутер Френк Воррен підтвердив, що бій Усик — Ф’юрі не відбудеться в грудні. 26 серпня українець має боксувати з Даніелем Дюбуа.

Нагадаємо, чемпіон WBA, WBO та IBF у надважкій вазі Олександр Усик розповів про скасування бою з Тайсоном Ф’юрі. Поєдинок не відбувся через "жадібність" британського боксера.

Також обов'язковий претендент WBA Даніель Дюбуа прокоментував можливий бій проти українця Олександра Усика. WBA зобов'язала боксерів розпочати переговори про захист титулу, яким володіє українець.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 30.06.2023 21:05