Фото: UEFA

Італія перед матчем з Україною розбила македонців: якою є турнірна таблиця перед вирішальним поєдинком

У дев'ятому турі кваліфікаційного раунду Євро-2024 збірна Італії перемогла Північну Македонію. Матч закінчився з рахунком 5:2.

Італія – Північна Македонія 5:2

Гол: Дарміан, 17, К'єза, 41, 45+3, Распадорі, 81 - Атанасов, 52, 74.

Зазначимо, що 20 листопада відбудеться матч останнього вирішального туру Україна — Італія. Команді Сергія Реброва потрібна лише перемога, щоб здобути путівку на чемпіонат Європи.

Турнірна таблиця збірної України у відборі на Євро-2024

Скріншот, сайт УЄФА

Нагадаємо, збірна України з футболу продовжує боротися за вихід до фінального турніру Євро-2024. Команді Сергія Реброва залишається провести лише один матч групового етапу кваліфікації — 20 листопада "синьо-жовті" в німецькому Леверкузені прийматимуть Італію. Наша команда вже розпочала тренувальний збір у польському Гданську.

Головний тренер збірної України Сергій Ребров оголосив склад команди, яка візьме участь у підготовчому зборі до кваліфікаційного матчу Євро-2024 проти Італії. Він відбудеться 20 листопада в німецькому Леверкузені.

Раніше національна збірна України з футболу перемогла команду Мальти (1:3). Підопічні Сергій Реброва здобули важливі три очки у виїзному матчі відбору. Нашій збірній вдалось відігратись, програючи по ходу матчу з рахунком 0:1. Ще у першому таймі гол у власні ворота забив захисник суперників, а згодом вивів Україну вперед Артем Довбик — він реалізував 11-метровий удар. У другому таймі гол-красень забив Михайло Мудрик.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 18.11.2023 00:22