Зачепилися крилами: в Італії зіткнулися два військові літаки (відео)

Над околицями Риму зіткнулися два навчальні літаки італійських Військово-повітряних сил. Обидва пілоти загинули на місці. Інформації про постраждалих чи загиблих серед цивільного населення ще не надходило. 

Про це повідомляє видання La Repubblica.

Інцидент стався в районі містечка Гуїдонія-Монтечельйо, що розташоване на північному сході від столиці Італії. За попередньою інформацією, літаки зачепилися крилами під час відпрацювання спільних повітряних маневрів. Одне з повітряних суден упало посеред житлової забудови, а інше — на поле.  

На місці події вже працюють медики та рятувальники. Прем'єрка Італії Джорджа Мелоні висловила співчуття родинам, колегам загиблим, а також Повітряним силам країни.

Зауважимо, що в навчаннях брали участь чотири літаки. Два інші повітряні судна успішно приземлилися на військовому аеродромі ВПС Італії, який розташований неподалік. 

Нагадаємо, нещодавно відомий голлівудський актор Меттью Макконахі ледь не потрапив в авіакатастрофу. У літак, на боту якого він перебував разом з дружиною Камілою Алвес, вдарила блискавка.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 07.03.2023 16:16