«Капітальний ремонт» Гройсмана

20 ЛИПНЯ 2017 08:51

Як повідомляє сайт TrueUA з посилання на Урядовий портал, у середу, 19 липня Прем’єр-міністр України  Володимир Гройсман  представив звіт про роботу Уряду за І півріччя поточного року.

«Цю роботу можна назвати капітальним ремонтом країни, - сказав він. - Економічне зростання по першому кварталу на рівні 2,5%, реальна заробітна плата збільшилася на майже 20%, середня заробітна плата зросла на 13% - до 6 тис. 840 грн, а в червні–липні вона перевищить 7 тис. гривень. Обсяг капітальних інвестицій за січень-березень зріс на 20%, обсяг експорту товарів з України збільшився на 25%. Бюджет перевиконали (по доходах) на 29 млрл грн, а мали дефіцит. Це свідчить, що економіка оздоровлюється і відбувається реальна детінізація». 

Глава Уряду відзначив позитивну динаміку змін і нагадав, що ріст економіки за І квартал року становив 2,5%, середня зарплата за підсумками першого півріччя перевищить 7 тис. грн, і бюджет перевиконано за доходами.

Прем’єр-міністр зазначив, що останнє десятиліття, на жаль, стало десятиліттям втрачених можливостей, і саме тому  зараз стоїть завдання гармонійного вирішення проблем в багатьох сферах.

Економіка, 20.07.2017 08:51