Кім Чен Ин вперше показав світу дочку

19 ЛИСТОПАДА 2022 12:34

У п'ятницю, 18 листопада, відбулася перша публічна поява дочки лідера Північної Кореї Кім Чен Ина, яку, ймовірно, звуть Джу-Е.

Як пише The New York Times, Кім Чен Ин, про сім'ю якого мало що відомо, взяв дочку на випробувальний пуск міжконтинентальної балістичної ракети, пише TrueUA.

Як зазначило видання, на Заході з запуску найбільшої балістичної ракети лідер країни Кім Чен Ин з'явився разом з дружиною Рі Соль Чжу і молодою дівчиною, яку ніколи раніше не бачили на публіці.

На серії знімків від Державного інформаційного агентства видно, як дівчина йде за руку з Кім Чен Ином, одягнена в білий пуховик, чорні штани і червоні класичні туфлі, з волоссям, зібраним в хвіст.

Вона – дочка Кім Чен Ина, підтвердили державні ЗМІ Північної Кореї. Кім Чен Ин був присутній на запуску "зі своєю улюбленою дочкою і дружиною", йдеться в повідомленні ЗМІ. Її фотографії з'явилися на другій сторінці Rodong Sinmun – головної державної газети Північної Кореї, де зазначалося, що це був відмінний день для лідера країни, щоб показати дочку світу і північнокорейському народу.

Кім Чен Ин разом з дочкою спостерігали, як ракету доставили на гігантській військовій вантажівці до місця запуску, а потім здійснили пуск.

Нагадаємо, раніше Кім Чен Ин публічно підтримав дії режиму Путіна.

Світ, 19.11.2022 12:34