Клієнти Binance отримали можливість випустити картку Trustee Plus на спеціальних умовах

24 СІЧНЯ 2024 16:10

В січні важливим етапом розвитку української криптоспільноти стала оголошена взаємодія між криптобіржею Binance та електронним гаманцем Trustee Plus, який має вбудовану дебетову картку. Завдяки цьому користувачі криптогаманця Trustee Plus можуть поповнювати баланс цифрових активів в тому числі з Binance Pay. Водночас сама криптобіржа рекомендує випустити віртуальну картку для платежів у крипті від Trustee Plus.

Як регіональний керівник Binance у Центрально-Східній Європі та Центральній Азії, Кирило Хом’яков висловив думку, що ця співпраця є ще однією ключовою віхою у їхній місії.

"Разом ми сприятимемо формуванню інклюзивного фінансового середовища, яке матиме широкі можливості завдяки залученню потенціалу цифрових активів", — підкреслив він.

Функція поповнення балансу Trustee Plus з акаунту Binance вже доступна, для її використання не потрібне оновлення мобільного застосунку. Протягом наступних трьох місяців ця послуга надається безоплатно. Наразі користувачі можуть поповнити баланс криптогаманця Trustee Plus з акаунту в Binance, використовуючи такі цифрові активи, як: USDT, BTC та ETH. У найближчому майбутньому розробники планують розширити перелік доступних криптовалют.

Створення платіжної картки для криптовалют в Trustee Plus зазвичай обійдеться у 10 євро, але виключно для користувачів Binance протягом періоду з 15 січня по 25 лютого 2024 року ця послуга доступна за половину ціни.

"Коли я кожного дня чую слова подяки від незнайомих людей за те, що ми спростили фінансові відносини в родинах, надали можливість швидко допомагати друзям, переказувати, отримувати та витрачати винагороду за працю і просто ефективно допомагати тим, хто цього зараз потребує — тоді я розумію, що ми дійсно робимо світ трішки кращим", — висловився Вадим Груша, CEO Trustee Plus.

Загалом додаток Trustee Plus допомагає обміняти чи зрозуміти як купити криптовалюту з банківської карти, а також зберігати цей та інші цифрові активи безпечно й надійно. При використанні крипти для оплат товарів й послуг ВТС, ЕТН та USDT автоматично конвертуються в євро з комісією 0,5%.

Варто знати:

Trustee Plus — український електронний криптовалютний гаманець, створений командою Trustee у 2022 році. В кінці 2023 року він мав більш ніж 150 тисяч користувачів. Binance Pay — безконтактна й захищена система платежів між користувачами, реалізована в мобільному застосунку Binance.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Економіка, 24.01.2024 16:10