Фото: соцмережі Месута Озіла

Колишній футболіст "Реалу" та збірної Німеччини завершив кар'єру: відома причина

Німецький футболіст Месут Озіл офіційно заявив, що завершує кар'єру. Причиною стали травми, які переслідували його в останні місяці.

Про своє рішення 34-річний колишній гравець збірної Німеччини написав в соціальних мережах.

Його останнім клубом був "Істанбул Башакшехір".

"Після роздумів я оголошую про завершення карєри професійного футболіста, яка тривала майже сімнадцять років. Але в останні тижні та місяці, коли я отримав кілька травм, стає все більш зрозуміло, що настав час покинути велику футбольну арену", — написав Озіл в Твіттері.

Месут Озіл виступав за німецькі клуби "Шальке", і "Вердер", мадридський "Реал", лондонський "Арсенал" і турецький "Фенербахче".

Тепер Озіл приділятиме час своїй родині — дружині Аміні і дочкам Еді і Елі.

За свою кар'єру Месут зіграв 645 матчів, забив 114 голів і виконав 222 гольові паси. У складі "Реала" він вигравав чемпіонат Іспанії, Кубок і Суперкубок країни. Також Озіл завоював три Кубки і Суперкубка Англії разом з "Арсеналом".

За збірну Німеччини зіграв 92 поєдинки, забив 23 голи і віддав 40 асистів. З національною командою виграв чемпіонат світу в 2014 році. Після чемпіонату світу 2018 року Озіл завершив кар'єру в збірній, звинувативши в дискримінації, расизмі і неповазі представників Німецького футбольного союзу і німецькі ЗМІ.

Нагадаємо, футболіст "Манчестер Сіті" і збірної Англії Кайл Уокер потрапив у скандал минулими вихідними. 32-річний гравець хильнув зайвого і чіплявся до жінок у барі.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 22.03.2023 15:13