Фото: офіційна сторінка футболіста у Twitter

Показував статевий орган в барі: п'яний футболіст "Манчестер Сіті" потрапив у скандал

Футболіст "Манчестер Сіті" і збірної Англії Кайл Уокер потрапив у скандал минулими вихідними. 32-річний гравець хильнув зайвого і чіплявся до жінок у барі

Про це пише The Sun.

Кайл Уокер впродовж вечора неділі чіплявся до відвідувачок бару. А коли отримав відмову, то вийняв зі штанів свій статевий орган і демонстрував його відвідувачам закладу. Відео потрапило на камери спостереження.

Футболіст "Манчестер Сіті" Кайл Уокер в барі

Тепер футболістові загрожує до двох років позбавлення волі. Його можуть звинуватити в непристойному оголенні.

Варто зазначити, що це не перша витівка Кайла Уокера. У 2019 році у англійця був роман з телезіркою Лорою Браун, а в 2020 році модель Лорін Гудман оголосила, що вагітна від нього. Під час пандемії коронавірусу гравця "Манчестер Сіті" також спіймали на приватній вечірці з двома іншими жінками.

Кайл Уокер разом з дружиною Енні Кілнер виховує чотирьох дітей.

У цьому сезоні 32-річний захисник зіграв за "Манчестер Сіті" 21 матч у всіх турнірах, в яких відзначився результативною передачею і двома жовтими картками.

Нагадаємо, у аргентинському місті Росаріо невідомі обстріляли супермаркет, який належить дружині нападника "ПСЖ" та збірної Аргентини Ліонеля Мессі Антонеллі Рокуццо. Також вони залишили йому записку з погрозами.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 08.03.2023 13:56