Комісія Генерального штабу ЗС РФ прибула в Донецьк, – ГУР МО

16 ЛИПНЯ 2017 18:58

До м. Донецьк, що на непідконтрольній Україні території, прибула комісія Генерального штабу ЗС РФ, для проведення комплексної перевірки з’єднань та частин 1 АК.

Про це інформує TrueUA за посиланням на сторінку Головного управління розвідки Міністерства оборони України умережі Facebook.

Прийняте нещодавно командуванням російських окупаційних військ рішення  основане збільшенням випадків самовільного залишення розташування військових частин військовослужбовцями та відкритого висловлення командуванню свого невдоволення.

"З метою запобігання поширенню протестних настроїв 15 липня ц.р. в окремих частинах та підрозділах 1, 2 АК почали видачу “заробітної плати”, що очікувано призвело до різкого збільшення випадків зловживання спиртним та порушень військової дисципліни.

Для недопущення подальшого погіршення ситуації, командуванням окремих частин прийнято рішення щодо виставлення патрулів поблизу місць продажу алкогольних напоїв, а офіцерам заборонено покидати місця розташування частин протягом одного тижня", – йдеться у повідомлені

 

Події, 16.07.2017 18:58