Луценко: Україна запропонувала свою допомогу США у розслідуванні справи Манафорта

24 ТРАВНЯ 2018 13:51

Україна запропонувала спецпрокурору США Роберту Мюллеру допомогу в сприянні розслідуванню справи, де головним фігурантом є Пол Манафорт, який раніше очолював передвиборну кампанію президента США Дональда Трампа. Про це заявив генеральний прокурор України Юрій Луценко в інтерв'ю Голосу Америки, передає TrueUA  

«Наразі ми зробили все можливе, щоб ця справа і в нас, і в наших американських колег, розслідувалась згідно з чинним законодавством, у тому числі міжнародними конвенціями», – зазначив генпрокурор України.  

Варто зазначити, що керівник ГПУ спростував інформацію щодо закриття в Україні справи Манафорта. «Я можу заявити, що спекуляції навколо так званого замороження справи Манафорта, котрі лунали вже від американського провідного видання, а тепер і британської служби, також повністю не відповідають дійсності», - додав Луценко.   

Крім того, керівник ГПУ підсумував, що було прикладено масу зусиль, аби ця справа розслідувалась згідно з чинним законодавством, в тому числі міжнародних конвенцій. 

 

Політика, 24.05.2018 13:51