Лукашенко і Порошенко зустрінуться 26 жовтня в Гомелі

25 ЖОВТНЯ 2018 11:45

У п'ятницю, 26 жовтня, президент Білорусії Олександр Лукашенко проведе зустріч зі своїм українським колегою Петром Порошенком. Переговори відбудуться в рамках першого Форуму регіонів двох країн, який пройде в місті Гомель. Про це повідомили в прес-службі лідера Білорусі.

«До участі і виступів на основному майданчику форуму глави держав проведуть зустріч у форматі «один на один», - йдеться в повідомленні, опублікованому на сайті президента.

Відзначається, що головною темою переговорів стане розвиток двосторонньої торгівлі, а також економічного та інвестиційного співробітництва на рівні регіонів. За підсумками зустрічі сторони підпишуть ряд документів, спрямованих на розширення контактів в усіх напрямках білоруско-української взаємодії.

Нагадаємо, що Лукашенко і Порошенко зустрічалися в кінці квітня, щоб вшанувати пам'ять загиблих в чорнобильській катастрофі. Тоді також обговорювалося двостороннє співробітництво в торгово-економічній сфері, а також порушувалося питання мирного врегулювання ситуації в Донбасі.

Політика, 25.10.2018 11:45