Фото: ДТЕК

Мешканців однієї з областей попередили про аварійні відключення світла через негоду

В Одеській області погіршились погодні умови, внаслідок чого почались аварійні відключення світла. Надвечір 21 лютого без електроенергії залишилось 24 населених пункти області, це приблизно 17 тисяч родин.

Про це йдеться у повідомленні ДТЕК.

Так, найбільше постраждали Ізмаїльський, Подільський та Центральний регіони.

"Через дощ та сильний вітер на Одещині можуть падати дерева, що призводить до обриву проводів. 44 аварійні бригади ДТЕК працюють над ліквідацією наслідків погіршення погоди. Якщо ви побачите пошкоджені мережі – ні в якому разі не наближайтесь до них", — повідомили енергетики.

У ДТЕК закликали громадян, які побачили пошкоджені мережі, повідомити про це у приватні повідомлення на сторінці ДТЕК у Facebook, або скористатися кол-центром.

Нагадаємо, 18 лютого внаслідок потужного вітру на Львівщині повалило дерева на проїжджі частини. Також відомо, що на деокупованих територіях Харківської області складна ситуація з електропостачанням. Там без світла залишаються майже 35 тисяч абонентів.

Раніше повідомлялось, що лютий не буде аномально теплим. Однак не варто очікувати й сильних морозів. Також відомо, що 2 лютого харківський бабак Тимко III спрогнозував, що весна розпочнеться за шість тижнів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 21.02.2023 19:54