Фото: РНБО

"Ми не збираємося зупинятися": Данілов пригрозив росіянам масштабними втратами у Криму

Секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов заявив, що у Криму війська країни-агресорки зазнають таких втрат, яких ще ніколи не бачили. Зокрема, йдеться про Чорноморський флот.

Відповідну заяву посадовець зроби в ефірі Українського Радіо.

"Ми відповідаємо ворогу (на удари, — ред.) щодня. Ми щодня завдаємо росіянам втрат. І йдеться не лише про втрати, які відбуваються безпосередньо на лінії зіткнення на фронті. Що стосується Кримського півострову і Чорноморського флоту Російської Федерації, повірте, такої поразки, якої вони там зазнають, росіяни ніколи в житті не бачили", — сказав Данілов.

Він також наголосив, що Україна не планує відступати, адже головна мета — перемогти ворога.

"Президент України констатує, що ми будемо продовжувати нашу боротьбу. Ми не збираємося зупинятися. Зеленський налаштований на перемогу. І дуже важливо розуміти всім, що ми не збираємося ані здаватися, ані підписувати якісь капітуляції. Наше завдання — це перемога і побудова великої вільної демократичної країни. Це наш обов'язок на сьогодні. І в цьому мають брати участь всі без винятку", — наголосив Данілов.

Нагадаємо, за даними розвідки Великої Британії останні тижні підтвердили тенденцію, яку експерти виявили на початку війни: за інших рівних факторів баланс сухопутних боїв загалом надає перевагу силам, що обороняються. Тож на Півдні просування України залишається відносно статичним між двома основними лініями добре підготовлених оборонних позицій Росії.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 03.11.2023 23:42