Данілов назвав умову для початку мирних переговорів з Росією

Україна не вестиме переговори про припинення вогню з Росією. Для початку перемовин Російська Федерація повинна відмовитися від окупованих територій.

Про це заявив секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов в інтерв'ю Kyodo News. За його словами, ситуація докорінно зміниться, як тільки із Заходу прибудуть винищувачі F-16 для посилення протиповітряної оборони України. Секретар РНБО також заявив, що для мирних переговорів окупанти мають покинути усі території України.

"Не буде жодних переговорів, які варто вести, поки Росія продовжує окупацію української території, включно з Кримом", — сказав Данілов.

На його думку, важко передбачити час, необхідний для повернення всієї окупованої Росією території України. Секретар РНБО підтвердив, що Україна уклала неофіційну угоду про те, щоб не використовувати для атак по території Росії західне озброєння. Для цього, за словами Данілова, є вітчизняні зразки зброї.

Нагадаємо, за інформацією Олексія Данілова, російські спецслужби роблять активні спроби сформувати нову агентурну мережу в Україні. Саме тому нашим громадянам потрібно дотримуватись інформаційної гігієни. Він наголосив, що єдиний шанс Росії здолати Україну — внести розкол і занурити українців у внутрішнє протистояння. Саме такою політикою Кремль успішно займався останні десятиріччя — ділив Україну на сорти, створював російські проксі-партії, корумпував політиків, фальсифікував історію.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 21.10.2023 15:50