Фото: Pexels

Місячний календар стрижок на грудень 2023: сприятливі дні для зміни зачіски

Календар стрижок на грудень допоможе вибрати оптимальну дату для відвідування перукарні, кардинальних змін іміджу або догляду за волоссям.

Які дні будуть сприятливі для стрижок, а які ні — читайте в матеріалі TrueUA.

Що важливо знати

Календар стрижок на грудень створено з урахуванням фаз Місяця та особливостей їх впливу на волосся. Астрологи поділяють місячний календар на сприятливі та несприятливі для стрижки, фарбування, нарощування та догляду за волоссям дні. Місячний календар на грудень 2023 року допоможе спланувати події, пов'язані з наведення краси. Загалом, вважається, що найвдалішими днями для стрижки волосся є дні у фазу зростаючого Місяця.

Сприятливі дні

2, 4, 6, 17, 23, 25, 26, 31 грудня — найкращий час для стрижки. У ці дні можна сміливо експериментувати з різними зачісками. Фарбування теж принесе бажаний результат.

3, 12, 29, 30 грудня — найкращий час для кардинальної зміни іміджу. 

5, 9, 10, 11, 14, 15, 20, 22, 24 грудня — сприятливі дні для фарбування волосся та його оздоровлення. Відмінний результат у ці дні дадуть маски для росту, які можна робити в домашніх умовах.

Несприятливі дні

1, 8, 13, 28 грудня — утримайтеся від походу до перукарні. Якщо зробити зміну зачіски у ці дні, то, імовірно, вона вам не сподобається, та й волосся зростатиме повільніше. 

7, 16, 18, 19, 21, 27 грудня — не рекомендується стригти волосся у ці дні. Це може вплинути на енергетику і негативно позначитися на здоров’ї. Також у цей день не варто міняти колір волосся.

Нагадаємо, цієї зими в моді пануватиме різноманіття: від класичного хутра до бахроми та металіку. Відомий український модельєр Андре Тан виділив п'ять головних трендів, які будуть популярні в одязі у цьому сезоні.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Lifestyle, 01.12.2023 02:46