Фото ілюстративне. Джерело: соцмережі

На Хмельниччині лунали вибухи

У ніч на неділю, 26 травня, у Хмельницькій області під час повітряної тривоги й ракетної атаки було чути звуки вибухів. Повітряні сили повідомляли про рух ракет у напрямку регіону.

Про це повідомляє "Суспільне Хмельницький".

Гучно в області було о 03:33. Після цього звуки вибухів чули о 04:28 і 04:35. 

О 04:03 військові повідомляли, що ракети з Житомирщини заходять у Хмельницьку область, вектор руху на захід (можливо, Старокостянтинів). О 04:24 з'явилася інформація, що ракети змінили напрямок руху з Тернопільщини на Хмельниччину.

О 04:30 для Старокостянтинова була оголошена підвищена небезпека, адже на населений пункт прямував ворожий "Кинджал".

Нагадаємо, вдень 25 травня російські окупанти скинули дві авіабомби на гіпермаркет "Епіцентр" у ХарковіЗа останніми даними, відомо про п'ятьох загиблих й 40 поранених. До того ж 17 людей вважаються зниклими безвісти. На місці влучання спалахнула масштабна пожежа площею 15 тисяч квадратних метрів. 

Також ввечері у суботу росіяни вдарили по Центральному парку Харкова. Ворожий снаряд впав біля спортивного майданчика в землю. На щастя, ніхто не постраждав.

Втретє російські терористи вгатили по місту близько 19:10. Влучання відбулося у район щільної житлової забудови у центрі. За інформацією місцевої влади, кількість поранених сягає 18. Серед постраждалих — хлопець 13 років, він госпіталізований.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 26.05.2024 04:39