Фото: Нацполіція

На Хмельниччині виявили чоловіка, який 9 років був у розшуку через смертельну ДТП

У Харківській області 12 січня правоохоронці виявили чоловіка, якого дев'ять років розшукували через смертельну дорожньо-транспортну пригоду.

Про це повідомили у поліції Хмельницької області.

Зазначається, що зловмисника розшукали в одному із сіл Білогірської тергромади. Зокрема, в селищі Білогір'я до місцевого відділку поліції надійшло повідомлення про те, що місцевий житель вчиняє домашнє насильство стосовно своєї матері. Правоохоронці прибули на місце події та встановили, що 43-річний кривдник перебуває у розшуку поліцією Херсонщини за вчинення дорожньо-транспортної пригоди із загиблим.

Як зазначив сам фігурант, він тривалий час перебував за кордоном, а нещодавно повернувся й оселився у своєї матері на Білогірщині.

"Правоохоронці одразу зв'язалися з ініціаторами розшуку. До того ж на розшукуваного склали адміністративний протокол за вчинення домашнього насильства (ст. 173-2 КУпАП)", — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 11 січня на Київщині нетверезий кермувальник спочатку порушив правила дорожнього руху, потім тікав від правоохоронців, скоїв наїзд на одного з них та продовжив втечу. Поліцейські затримали його та повідомили про підозру.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 13.01.2024 19:15