Інцидент із п'яним водієм у Київській області. Скріншот із відео

На Київщині п’яний водій наїхав на поліцейського та намагався втекти (відео)

У четвер, 11 січня, на Київщині нетверезий кермувальник спочатку порушив правила дорожнього руху, потім тікав від правоохоронців, скоїв наїзд на одного з них та продовжив втечу. Поліцейські затримали його та повідомили про підозру.

Про це повідомила прес-служба поліції Київської області.

"У вечірній час під час служби працівники відділу реагування патрульної поліції виявили на легковику правопорушника, який проігнорував знак обов’язкової зупинки перед залізницею. Працівники поліції увімкнули проблискові маячки та гучномовець із вимогою зупинитися, але водій продовжував рух. Згодом втікач проявив неуважність, що призвела до занесення його автомобіля на 360 градусів із частковою зупинкою", — розповіли ситуацію патрульні.

Поліцейські підбігли до водія, якого намагалися затримати, подаючи команди вийти з автомобіля. Один із правоохоронців, блокуючи рух, став перед легковиком, але кермувальник наїхав на працівника поліції, який упав на капот, і таким чином він продовжив рух, ігноруючи команди поліцейських зупинити транспортний засіб.

"Надалі нетверезий правопорушник виїхав на автодорогу Київ — Одеса та проїхав близько трьох кілометрів. Згодом спільно з місцевими мешканцями водія зупинили поліцейські", — продовжили поліцейські.

Одразу після скоєного фігуранта затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання. В організмі зловмисника виявили 1,04 проміле алкоголю.

Слідчі за процесуального керівництва Білоцерківської окружної прокуратури повідомили затриманому про підозру на умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу легких або середньої важкості тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків. Йому загрожує до п’яти років ув’язнення.

Нагадаємо, що 14 листопада на вулиці Старокиївській у Києві сталася аварія за участю двох автівок. Відбулося зустрічне зіткнення легкових автомобілів "Ауді" й "Тойота". Внаслідок події від отриманих травм 40-річний керманич та 39-річний пасажир автомобіля "Тойота" загинули. Водійка іншої автівки з місця дорожньо-транспортної пригоди зникла, згодом її затримали.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 11.01.2024 21:56