Аварія у Києві. Джерело: поліція Києва

У Києві затримали водійку, яка п'яною в’їхала "в лоб" у зустрічну автівку й втекла: двоє людей загинули (фото)

У вівторок, 14 листопада, на вулиці Старокиївській у Києві сталася аварія за участю двох автівок. Відбулося зустрічне зіткнення легкових автомобілів "Ауді" й "Тойота".

Про це повідомила прес-служба поліції Києва. Внаслідок події від отриманих травм 40-річний керманич та 39-річний пасажир автомобіля "Тойота" загинули. Водійка іншої автівки з місця дорожньо-транспортної пригоди зникла.

"Для встановлення її місцезнаходження та затримання на території столиці були орієнтовані усі наряди поліції. Під час проведення низки оперативно-розшукових заходів поліцейські розшукали водійку "Ауді" та з’ясували, що за деякий час до зіткнення знайомий жінки дозволив їй прокататися на авто, знаючи, що вона перебувала напідпитку. Після ДТП чоловік і жінка втекли з місця події", — йдеться в повідомленні.

У червні цього року суд позбавив 20-річну порушницю права керування транспортними засобами за порушення правил дорожнього руху, а саме — кермування у стані алкогольного сп’яніння.

Столичні слідчі за процесуального керівництва Київської міської прокуратури повідомили затриманій про підозру за порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння, та за  невиконання судового рішення Кримінального кодексу України.

Їй загрожує позбавлення волі на термін від семи до 12 років з позбавленням права кермувати транспортними засобами на термін від семи до десяти років.

Також 34-річого чоловіка, як і 20-річну жінку, затримано. Порушнику повідомлено про підозру за допуск до керування транспортним засобом особи, яка перебуває в стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння. Санкція статті передбачає до п'яти років позбавлення волі з позбавленням права обіймати посади, пов'язані з відповідальністю за технічний стан або експлуатацію транспортних засобів, на термін до трьох років або без такого.

Нагадаємо, що в неділю, 12 листопада, сталась жахлива дорожньо-транспортна пригода на Вінниччині. Внаслідок аварії одна людина загинула, також постраждали п'ятеро людей, з яких три дитини.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 16.11.2023 11:45