Фото: Telegram Сергія Наєва

На Київщині навчалися протидіяти російським диверсантам: Наєв показав відео

На Київському напрямку, зокрема в Чорнобильській зоні, проведені тренування сил і засобів контрдиверсійної боротьби. До відпрацювань долучилися підрозділи Державної прикордонної служби України та Збройних Сил України.  

Про це повідомляє командувач Об'єднаних сил Сергій Наєв. 

За його словами, захід мав на меті продемонструвати, як необхідно в технічному плані оснащувати державний кордон України і які способи можуть бути застосовані для боротьби з диверсантами.  

"Разом було вироблено єдиний підхід до проведення робіт із підсилення державного кордону й оснащення його відеокамерами та іншими технічними засобами, які в разі спроб його прориву слугуватимуть хорошою допомогою нашим воїнам для того, щоб точно наносити вогневе ураження ворогові", — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше генерал Сергій Наєв показав, як зенітно-артилерійські установки "Гепард" ефективно протидіють ворожим "шахедам", які атакують Україну з повітря. Військові вживають усіх заходів щодо посилення системи протиповітряної оборони. Наєв розповів, що на Житомирщині під час повітряних нападів 19 та 30 серпня, екіпаж зенітно-артилерійської установки "Гепард" збив усі повітряні цілі, які зайшли в зону його ураження. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими 

Війна, 15.09.2023 10:58