Фото: ТРК МАРТ

На Миколаївщині двоє чоловіків зґвалтували 17-річного хлопця

У Миколаївській області судитимуть двох чоловіків, які зґвалтували неповнолітнього юнака. Це сталося під час розпиття трьома фігурантами алкогольних напоїв.

Про це передає Миколаївська обласна прокуратура. За інформацією слідства, двоє чоловіків, віком 24 та 28 років, пиячили з 17-річним хлопцем. Під час застілля між ними та юнаком стався конфлікт. Зловмисники побили хлопця та обмежили його пересування.

Один з обвинувачених підбурив іншого на зґвалтування неповнолітнього. Після зґвалтування зловмисники почали катувати хлопця. Всі знущання один зі зловмисників фіксував на телефон та надалі пересилав відео своїм знайомим, зокрема неповнолітнім.

Коли саме стався інцидент, не вказується. Обидва зловмисники вже під вартою. Обвинувальний акт щодо них прокуратура спрямувала до суду. Їх звинувачують у зґвалтуванні, катуванні та виготовленні й розповсюдженні відеопродукції порнографічного характеру.

Нагадаємо, раніше в Одеській області затримали чоловіка у справі про зґвалтування 10-річної дівчинки. Про те, що сталося, повідомила правоохоронцям мати дитини. У поліції попередньо встановили причетність до злочину 30-річного родича сім’ї. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 22.09.2023 02:43