Фото ілюстративне. Джерело: Pixabay

На Одещині чоловіка підозрюють у зґвалтуванні 10-річної родички

У Одеській області затримали чоловіка у справі про зґвалтування 10-річної дівчинки. Про те, що сталося, повідомила правоохоронцям мати дитини. У поліції попередньо встановили причетність до злочину 30-річного родича сім’ї. 

Ймовірно, інцидент трапився у чоловіка вдома, куди він запросив дівчинку, повідомляють в поліції області. 

"Попередньо встановлено, що чоловік запросив до себе у гості дівчинку, пообіцявши їй подарувати мобільний телефон і рюкзак. А коли вона прийшла до його будинку, зґвалтував її", — наголошують правоохоронці. 

За фактом зґвалтування розпочато кримінальне провадження (ч. 4 ст. 152 Кримінального кодексу). Санкція передбачає покарання до 15 років позбавлення волі. З дитиною працює психолог.

За даними ЗМІ, чоловіку вже повідомили про підозру та помістили під варту. У поліції вказують, що раніше чоловік проблем із законом не мав.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що переселенець із Бердянська зґвалтував чотирирічну в дитину в Броварах, що на Київщині. На момент сексуального насильства дівчинка перебувала в подруги своєї матері. Крик дівчинки жінка почули випадково, а коли зайшли у кімнату, ґвалтівник почав тікати.

У Хмельницькій області до довічного позбавлення волі засудили чоловіка за зґвалтування 11-річної дитини. Дівчинка була дочкою його дружини.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 06.09.2023 04:25