Фото: promin.cv.ua

У Німеччині двоє співробітників спецслужб нашпигували наркотиками та зґвалтували колегу

У Німеччині двох співробітників спецслужб звинуватили у зґвалтуванні колеги. Інцидент трапився на літній вечірці, яка проходила у Бад-Айблінгу, Баварія.

Про це пише видання Spiegel.

Відомо, що двох працівників Федеральної розвідувальної служби ФРН із міста Бад-Айблінг підозрюють у тому, що вони на вечірці накачали наркотиками свою колегу та згодом її зґвалтували.

"Соціальну службу і керівництво БНД повідомили про випадок через короткий час, а постраждалій порадили звернутися в поліцію. Потім вона подала скаргу, і передбачуване місце злочину було оглянуто на наявність слідів", — пише видання.

Варто додати, що проти підозрюваних вже порушено кримінальну справу, співробітники поліції оглянули передбачуване місце злочину. Зокрема, слідчі органи мають провести масштабне розслідування.

Зазначається, що до кінця розслідування працівників Федеральної розвідувальної служби ФРН усунули від виконання своїх обов'язків.

Нагадаємо, у Одеській області затримали чоловіка у справі про зґвалтування 10-річної дівчинки. Про те, що сталося, повідомила правоохоронцям мати дитини. У поліції попередньо встановили причетність до злочину 30-річного родича сім’ї. За даними ЗМІ, чоловіку вже повідомили про підозру та помістили під варту. У поліції вказують, що раніше чоловік проблем із законом не мав.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 08.09.2023 16:57