Фото: поліція Одеської області

На Одещині п'яний підліток на мотоциклі в'їхав в паркан, є загиблий

В Одеській області 16-річний підліток у стані алкогольного сп'яніння врізався у паркан приватного будинку. Водій отримав важкі травми, 14-річний пасажир помер дорогою у лікарню.

Про це повідомили у поліції Одеської області.

Трагедія трапилася у селі Гвоздавка Друга Зеленогірської ОТГ. Внаслідок аварії пасажир отримав травми, несумісні із життям, і помер у кареті "швидкої". Старшого за віком хлопця доправили до лікарні, де йому діагностували забої, садна, політравму. 

Відомості про подію правоохоронці внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань через порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння, що спричинило смерть потерпілого.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п'яти років.

Наразі правоохоронці встановлюють всі обставини події. В рамках провадження  поліцейські призначили низку експертиз. Транспортний засіб помістили на арештмайданчик. Водія правоохоронці затримали в процесуальному порядку.

Нагадаємо, в Одесі ввечері 26 травня 16-річна дівчина, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, викрала автівку та вирішила покататися. Її витівка закінчилася аварією.

На Київщині мотоцикліст влетів у людей на пішохідному переході. Внаслідок аварії п'ятеро людей отримали травми важкого та середнього ступеня.

Також у Києві авто наїхало на дитину у колясці. Її мати переходила дорогу на нерегульованому пішохідному переході.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 28.05.2023 14:54