Скріншот з відео

В Одесі 16-річна дівчина напилася й викрала автівку: чим усе закінчилося

В Одесі ввечері 26 травня 16-річна дівчина, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, викрала автівку та вирішила покататися. Її витівка закінчилася аварією.

Про це повідомили у патрульній поліції Одеської області. 

ДТП сталася на вулиці Академіка Вільямса. На місці події було виявлено автомобіль Volkswagen, який здійснив наїзд на перешкоду. Після проходження тесту на алкоголь виявилося, що доза спиртного у її крові перевищувала у 7,5 разів дозволену норму. 

"За кермом автівки перебувала 16-річна дівчина з явними ознаками сп’яніння. Патрульні провели огляд водійки за допомогою приладу Драгер. Результат — 1,49 проміле, що в 7,5 раза перевищує дозволену норму", — розповіли патрульні.

Пізніше з'ясувалося, що порушниця без згоди взяла автомобіль у родичів, а коли вчинила ДТП, злякалась й поїхала з місця події, але через пошкодження автівки не заїхала далеко. На неї склали адміністративні матеріали, також на місце події викликали батьків дівчини. На тата дівчини виписали адміністративний протокол за ст. 184 (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) КУпАП.

Нагадаємо, у Києві авто наїхало на дитину у колясці. Її мати переходила дорогу на нерегульованому пішохідному переході.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 28.05.2023 02:00