Фото ілюстративне. Джерело: bilyayivka

На Одещині сім'я з двома дітьми отруїлася чадним газом: усі в реанімації

У понеділок, 11 грудня, в Білгород-Дністровському районі Одеської області родина з чотирьох осіб отруїлася чадним газом. Серед них — двоє дітей.

Про це повідомила прес-служба Головного управління ДСНС України в Одеській області.

"До реанімаційного відділення однієї з лікарень міста Татарбунари, що в Білгород-Дністровському районі, госпіталізовано чотири людини у важкому стані (чоловік 1981 та жінка 1980 років народження; двоє дітей — 2006 та 2021 років народження), з отруєнням чадним газом", — йдеться в повідомленні.

Рятувальники додали, що в будинку слідів пожежі не виявлено. Ймовірна причина отруєння — недолік конструкції димаря пічного опалення.

"Шановні громадяни! Дотримання елементарних правил пожежної безпеки може вберегти ваше життя ! Будь ласка, будьте свідомі, відповідальні та бережіть себе від небезпек!" — наголосили в Державній службі з надзвичайних ситуацій України.

Інфографіка: ДСНС

Інфографіка: ДСНС

Нагадаємо, що 3 листопада в Ужгороді чадним газом отруїлася ціла родина. Серед постраждалих троє дітей. Вони потрапили в реанімації. За інформацією рятувальників, серед постраждалих двоє дітей віком 11 та дев'яти років, а також шестимісячне немовля.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 11.12.2023 16:51