Фото: ДСНС у Донецькій області

На Донеччині внаслідок пожежі троє дітей отруїлися чадним газом

У четвер, 12 жовтня,  на Донеччині трапилася пожежа в якій постраждали троє дітей. Вогонь спалахнув у двоповерховому житловому будинку в місті Покровськ.

Про це повідомляє ДСНС у Донецькій області.

За словами рятувальників, у квартирі на першому поверсі, де виникла пожежа, спостерігалося сильне задимлення.

"Під час розвідки місця пожежі вогнеборці з'ясували, що до прибуття пожежно-рятувальних підрозділів із задимленої квартири місцеві мешканці врятували одну жінку та трьох дітей. Надзвичайники ліквідували пожежу о 11:48 на площі 12 м кв. Причина пожежі встановлюється відповідними фахівцями", — йдеться в повідомленні.

Зазначається, що врятованих дітей (2017, 2018 та 2021 року народження) доставлено до дитячого відділення Мирноградської міської лікарні з попереднім діагнозом "отруєння продуктами горіння". Мати дітей внаслідок пожежі не постраждала.

Нагадаємо, 7 жовтня у Вінницькій області через пожежу загинуло двоє дітей, ще трьох було врятовано. Трагедія сталася близько 17 години у двоповерховому житловому будинку у селі Верхівка.

За інформацією ДСНС, загоряння сталося у квартирі на другому поверсі. Під час гасіння пожежі, надзвичайники виявили тіла двох братиків 2020 та 2023 року народження, без ознак життя. Згодом з'ясувалося, що на момент виникнення загоряння, у квартирі загалом знаходилося шестеро дітей. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 12.10.2023 18:29