Фото ілюстративне. Джерело: dyvys.info

В Ужгороді чадним газом отруїлася ціла родина: троє дітей у реанімації

У п'ятницю, 3 листопада, в Ужгороді чадним газом отруїлася ціла родина. Серед постраждалих троє дітей. Вони перебувають у реанімації.

Про це повідомляє прес-служба Державна служба з надзвичайних ситуацій України.

"Сьогодні опівночі до надзвичайників Закарпаття надійшло повідомлення від медиків про те, що в одному з приватних будинків міста п’ятеро людей отруїлись, ймовірно, чадним газом", — йдеться в повідомленні.

За інформацією ДСНС, серед постраждалих двоє дітей віком 11 та дев'яти років, а також шестимісячне немовля. Наразі вони знаходяться у реанімації дитячої лікарні. Також госпіталізовано матір родини. Батько від госпіталізації відмовився.

"Закликаємо в період опалювального сезону бути уважними та обережними у побуті, адже дотримання простих правил може врятувати життя", — додали рятувальники.

Нагадаємо, на початку жовтня на Львівщині від отруєння чадним газом загинуло п'ятеро людей. Крім того, з діагнозом "отруєння чадним газом" було госпіталізовано двох хлопчиків віком сім і дев’ять років. 

Додамо, 30 жовтня, в Чернівцях у восьмиквартирному житловому будинку стався вибух газу. Внаслідок інциденту травмовано дві особи.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 03.11.2023 16:33