Фото: Нацполіція

На Одещині у власному будинку знайшли мертвими матір та дитину

У суботу, 6 квітня, в Одеській області були виявлені тіла матері та її семирічної дитини. Поліцейські почали розслідування.

Про це повідомила Національна поліція України.

За інформацією правоохоронців, тіла жінки 1986 року народження та семирічної дівчинки з тілесними ушкодженнями і без ознак життя були виявлені близько 09:00 у будинку, в якому вони проживали.

"На місце події прибули керівництво слідчого управління ГУНП в Одеській області, слідчо-оперативні групи територіальних підрозділів поліції, слідчого управління з мобільною ДНК-лабораторією, спеціалісти пересувної поліцейської криміналістичної лабораторії, поліцейські — кінологи, працівники Любашівської окружної прокуратури та інші оперативні служби", — зазначили у поліції.

На місці події правоохоронці зібрали докази злочину та встановили особу підозрюваного, з ним працюють слідчі. 

"Дані про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України", — зауважили у поліції.

Нагадаємо, раніше на Київщині чоловік жорстоко вбив пенсіонера, який здавав йому в оренду приміщення. Злочинець завдав своїй жертві понад 16 ударів ножем, після чого відрізав голову та язик.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 06.04.2024 16:55