Фото: Національна поліція України

На Одещині водія шкільного автобуса обвинувачують у зґвалтуванні дітей

На Одещині судитимуть водія автобуса, якого підозрюють у зґвалтуванні та вчиненні сексуального насильства над дітьми. Жертвами ґвалтівника, за даними слідства, стали троє дітей. 

Як повідомляє прес-служба патрульної поліції Одеси, про подію до поліції повідомила мати одного з потерпілих хлопчиків, якій той довірився і розповів, що з ним сталося.

Правоохоронці вказують, що протягом кількох місяців 2023 року, маючи довіру серед учнів однієї з гімназій Одещини, 57-річний водій шкільного автобуса запрошував хлопчиків 12-13 років до свого будинку нібито пограти з ними в карти, де вчиняв з дітьми дії сексуального характеру. Встановлено, що жертвами підозрюваного стали троє учнів ліцею.

"В рамках кримінального провадження, розпочатого слідчими за даним фактом, було проведено низку судових експертиз та зібрано достатню кількість доказів причетності чоловіка до злочинів", — прокоментували в поліції.

Чоловіку оголошено обвинувачення у сексуальному насильстві, вчиненому щодо особи, яка не досягла чотирнадцяти років (ч. 4 та 6 ст. 153 Кримінального кодексу України). Наразі за клопотанням поліцейських суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Обвинувальний акт скеровано до суду. За цей злочин фігурантові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі терміном до 15 років або довічного ув'язнення. 

Нагадаємо, у травні в Одесі 24-річний чоловік зарізав 16-річного підлітка за те, що той відмовився дати йому закурити. Зловмисник вдарив хлопця ножем у груди та втік з місця злочину.

 Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 27.05.2024 12:39