Фото ілюстративне. Джерело: "Бессарабія Inform"

На Одещині застрелився депутат від партії Труханова "Довіряй ділам", — ЗМІ

Депутат Шабівської сільської громади Василь Тимофєєв застрелився у своєму будинку. Представник партії "Довіряй ділам" залишив передсмертну записку.

Про це повідомила "Думська" з посиланням на власні джерела. У записці він просить нікого не звинувачувати в тому, що сталося.

Зазначається, що Тимофєєв вистрілив собі в голову зі стартового (можливо переробленого) пістолета.

У правоохоронних органах поки що не коментують цієї ситуації, але підтверджують факт: в Селі Шабо на Одещині скоїв самогубство 51-річний чоловік. Поліція розпочала кримінальне провадження за статтею 115 з поміткою "Самогубство".

"Бессарабія Inform", посилаючись на місцевих мешканців, стверджує, що впродовж певного часу чоловік мав проблеми з алкоголем.

Партія "Довіряй ділам" з'явилася 2015 року після місцевих виборів в Україні та формування фракцій в Одеській міській раді. Партію сформували в основному колишні члени "Партії регіонів", які підтримували міського голови Одеси Геннадія Труханова. Саме у статусі її висуванця він переміг у першому турі виборів міського голови Одеси 2020 року. На всеукраїнському рівні партія "Довіряй ділам" не має високого рейтингу.

Нагадаємо, що у вересні депутат Херсонської обласної ради від "Європейської Солідарності" Сергій Хлань заявив, що колишній голова Херсонської обласної державної адміністрації Геннадій Лагута покінчив життя самогубством, прийнявши велику порцію таблеток. Депутат наголосив, що до самогубства його довели звинуваченнями в "здачі Херсона". Хоча, на думку Хланя, ці звинувачення є безпідставними.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 23.10.2023 14:36