Фото ілюстративне. Джерело: "Вечірній Київ"

На Рівненщині жінка вбила і розчленувала чоловіка: як її покарав суд

На Рівненщині засудили 53-річну жінку, яку вбила і розчленувала свого чоловіка. Вона отримала вісім років ув'язнення.

Про це повідомляє Рівненська обласна прокуратура.

Як йдеться у матеріалах слідства, у серпні 2019 року, у селі Обарів, Рівненського району, між подружжям виник черговий конфлікт.

"Коли п’яний чоловік заснув — жінка його задушила і, щоб приховати злочин, ножем та сокирою намагалась розчленувати тіло та розкласти його у мішки. Втім пізніше все ж зізналась у вбивстві сусідці та сестрі", — йдеться у повідомленні.

За інформацією правоохоронців, у ході слідства у жінки виявили психічні розлади і відправили на лікування до психіатричного закладу з суворим наглядом.

"Вже після курсу лікування, у ході судового розгляду прокурор довів, що на момент вбивства жінка була в стані осудності, а тому вироком Рівненського районного суду її було визнано винною та призначено покарання — вісім років один місяць позбавлення волі", — повідомляють у прокуратурі.

Водночас зазначають, що рішення суду законної сили ще не набрало, сторони можуть оскаржити його до апеляційного суду. До вступу вироку в законну силу обвинувачена перебуватиме під вартою.

Нагадаємо, на Полтавщині знайшли мертвою 14-річну дівчинку. Перед смертю вона відпочивала з друзями на дачі, компанія вживала алкоголь. Відомо, що випадок трапився у селі Кияшки Горішньоплавнівської громади.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 18.09.2023 16:59