Фото: ілюстративне. Джерело: соцмережі

На Полтавщині після відпочинку з друзями померла неповнолітня: компанія вживала алкоголь

На Полтавщині знайшли мертвою 14-річну дівчинку. Перед смертю вона відпочивала з друзями на дачі, компанія вживала алкоголь.

Про це повідомила речниця Кременчуцького районного управління поліції Анна Васенко, пише "Суспільне".

Відомо, що випадок трапився у селі Кияшки Горішньоплавнівської громади.

За словами Васенко, 29 серпня дівчина-підліток із компанією друзів-однолітків відпочивала на дачі. Наступного дня її тіло виявила власниця приміщення, яка і повідомила про це правоохоронцям.

Працівники поліції встановили особи всіх, хто того дня відпочивав із дівчиною. З’ясувалося, що діти розпивали алкоголь. Із ними та батьками проводять бесіди поліцейські.

Зазначається, що тіло загиблої дівчини передали на судово-медичну експертизу для з’ясування причини смерті.

Правоохоронці розпочали кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 "Умисне вбивство". Санкція статті передбачає позбавлення волі від семи до 15 років.

Нагадаємо, 30 серпня на одному із озер Київщини під час риболовлі неповнолітню дівчину вразило струмом. Відомо, що хлопець разом з дівчиною проводили час на одній з водойм міста Сквира. В момент, коли 16-річна закидала вудку, волосінь зачепила високовольтну лінію електропередач, після чого дівчина впала на землю. Наразі потерпіла перебуває у лікарні у важкому стані.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 31.08.2023 18:59