побиття учня на Рівненщині. Скрін з відео

У школі на Рівненщині вчитель побив учня: подробиці інциденту (відео)

У Хотинській філії Прислуцького навчально-виховному комплексі Рівненської області вчитель фізичного виховання застосував фізичну силу до учня.

Про це стало відомо з відео на сторінці "Типове Березне" в Instagram.

"Учитель фізкультури б’є учня в Хотинській філії", — йдеться у дописі.

Як повідомила заступниця директора філії Валентина Дудар журналістам видання "Рівне Медіа", інцидент стався на перерві між заняттями. За її словами, до керівництва закладу жодних звернень від учня, інших учасників освітнього процесу та батьків не надходило.

"Директор закладу видав наказ про усунення викладача від занять, його замінили іншим працівником. Триває службове розслідування. Наразі ми спілкуємось зі свідками, батьками та викладачем щодо цього випадку", — додала вона.

У поліції повідомили, що наразі встановлюють усі обставини інциденту.

"Під час моніторингу соціальних мереж поліцейські виявили відео, на якому вчитель фізичної культури завдає тілесних ушкоджень учневі. Наразі працівники ювенальної превенції працюють на місці події у селі Прислуч колишнього Березнівського району. Правоохоронці встановлюють усі обставини", — розповіла прес-офіцерка Нацполії Юлія Мозоль.

Нагадаємо, що тиждень тому поліціянти з Гданська затримали трьох осіб, які брали участь у нападі на пару 16-річних підлітків з України. На підлітка напала 26-річна жінка, а коли на її захист став друг дівчини, його побили двоє чоловіків.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 15.09.2023 15:37