Учитель зробив зауваження учню і потрапив в лікарню з розривом легені

18 СІЧНЯ 2019 17:26

Між батьком учня ліцею та педагогом стався конфлікт. У результаті працівник навчального закладу отримав травми, з якими його госпіталізували до лікарні. За фактом побиття вчителя на столичній Оболоні поліція розслідує кримінальне провадження.

На сайті Нацполіції зазначається, що до чергової частини Оболонського управління поліції від лікарів надійшло повідомлення про те, що у відділення хірургії доставили чоловіка з травмами голови та розривом легені. За інформацією потерпілого, його побив батько учня школи, у якій він працює.

«Під час відпрацювання інформації дільничні офіцери попередньо встановили, що напередодні вчитель фізкультури зробив зауваження учню 4-го класу. Хлопець поскаржився батькові, який у ході з’ясування стосунків із педагогом вчинив бійку. Після цього з місця події він втік, але наступного дня разом із адвокатом звернувся до управління поліції для пояснень свого вчинку», - розповів т.в.о. заступника начальника відділу кримінальної поліції Оболонського управління поліції Костянтин Шафієв.

За його словами, правопорушника затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі. На даний час вирішується питання щодо обрання затриманому міри запобіжного заходу.

Події, 18.01.2019 17:26