Фото: росЗМІ

На Запоріжжі цивільні лікарні переповнені пораненими рашистами, — Генштаб

Рашисти продовжують зазнавати втрат на українській землі. У місті Бердянськ медзаклади переповнені пораненими російськими окупантами.

Про це свідчать дані Генштабу ЗСУ.

У лікарні Бердянська з гінекологічного відділення виписали усіх пацієнток та розмістили 30 поранених росіян. У хірургічному та ЛОР відділеннях розмістили 80 важкопоранених загарбників.

Водночас окупанти продовжують завдавати ударів по Донеччині.

Впродовж 10 березня рашисти завдали 23 авіаційних та чотири ракетних удари по Костянтинівці та Слов’янську. Є поранені серед мирних громадян. Окрім цього, окупанти провели 23 обстріли з реактивних систем залпового вогню.

Натомість ЗСУ за добу завдали п’ять авіаударів по районах зосередження особового складу та військової техніки окупантів та удар по позиції зенітно-ракетного комплексу противника. Також підрозділи ракетних військ і артилерії уразили три райони зосередження особового складу армії РФ.

Нагадаємо, за даними Генштабу ЗСУ, РФ почала видавати партійні квитки "Єдиної Росії" так званій "новій владі" на тимчасово окупованих територіях. Йдеться, зокрема про Донецьку область.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 10.03.2023 20:04