Фото: Артур Авагімян. Джерело – odessa-sport.info

Не з "Динамо" і "Шахтаря": визначено найкращого гравця 22-го туру УПЛ

Півзахисника одеського "Чорноморця" Артура Авагімяна визнано найкращим гравцем 22-го туру Української Прем'єр-ліги. Він оформив хет-трик у поєдинку з житомирським "Поліссям" (4:1).

Про це повідомляє офіційний сайт Прем'єр-ліги.

На першому етапі УПЛ опитувала спортивних журналістів та партнерів. На другому етапі у соціальних мережах Української Прем’єр-ліги голосували вболівальники. 

"Відштовхуючись від висновків експертів, на голосування були винесені  номінанти, із яких глядачі обирали своїх фаворитів туру", — йдеться у повідомленні УПЛ.

У підсумку вболівальники проголосували за півзахисника "Чорноморця" Артура Авагімяна та головного тренера київського "Динамо" Олександра Шовковського.

Авагімян набрав 42% голосів у Instagram та 44% у Google Form. Наставник "Динамо" Шовковський отримав 48% голосів вболівальників у Instagram та 34,2% у Google Form.

УПЛ визначила найкращого гравця і тренера 22-го туру

Скріншот зі сайту УПЛ

Варто зазначити, що у матчі проти "Полісся", у якому одесити перемогли з рахунком 4:1, Авагімян оформив хет-трик. А команда Олександра Шовковського на виїзді розгромила полтавську "Ворсклу" (5:1).

Нагадаємо, наприкінці грудня пілка європейських футбольних асоціацій оновила рейтинг клубів за підсумками 2023 року. Серед українських клубів найвища позиція у "Шахтаря" — 25-те місце та 63 очка. Київське "Динамо" з 26,5 бала розташувалося на 65-й сходинці.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 03.04.2024 18:07